Végre elérkezett az idő a motoros túrák számára! Vágj bele te is, motorozz lélegzetelállító helyeken, gyűjts fantasztikus élményeket!

Gyakorolj az út előtt

Ha még kezdő vagy, esetleg csak ritkán van alkalmad motorra ülni mindenképpen egy nagyobb túra előtt érdemes kicsit gyakorolni, feleleveníteni a motoros tudást. Még a haladóbbak és a vér profik is próbálgatják egy-egy hosszabb kihagyás után a különböző motor vezetéstechnikákat.

Egy ilyen felkészülés elengedhetetlen a biztonságos motoros túrához. Sok baleset megelőzhető, ha alaposan felkészült motoros vág neki kifogástalan műszaki állapotban lévő motorjával egy hosszabb túrának. Arról nem is beszélve, hogy a télen ellustult izmokat is újra kondiba kell hozni.

Készítsd fel a motorod

Csak kifogástalan műszaki állapotban lévő motorral vágj neki az útnak! Mindig legyen nálad, vagy a csapat legalább egy tagjánál szerszám az esetleges kisebb javításokra. Érdemes lehet 12V-os töltőt felszerelni a motorra, így a mobiltelefont és fényképezőgépet akkor is tudod majd tölteni, ha esetleg nincs a közelben erre más lehetőség.

Csak a leglényegesebbek kerüljenek a dobozokba

Mivel kicsi a hely mindig megfontolandó, hogy mit viszel magaddal, minek kell otthon maradnia. Természetesen az egynapos túrára és a több naposra némileg eltérő mennyiségű holmit kell bele tuszkolni a dobozokba.

Amint kiválasztottad a túrát alaposan járj utána, pontosan mire is lesz szükséged és valóban csak azokat a holmikat, eszközöket csomagold be, ami nélkül nem fogsz tudni élni.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük